Ferretti Yachts 720

Ferretti Yachts 720 är en relativt ny modell som släpptes så sent som för två år sedan. Det här är en lyxig internationell yacht med en modern interiör som fått sin form av Filippo Salvetti. Hela fartyget genomsyras av avancerade tekniska lösningar och innovativa detaljer. Ljussättningen, i LED, är mycket genomtänkt och skapar den där lilla extra känslan. Ombord finns salong, flera hytter/sovrum och ett härligt däck. Toppfarten ligger på 28 knop.

The Ferretti Yachts 720 debuted at the 2019 Cannes Yachting Festival and caused an immediate stir. With her amazing spaces, unexpected headroom and abundance of areas to enjoy, she takes the cruising experience to a new level.

Ferretti är en stor italiensk båtkoncern med starka varumärken som, förutom Ferretti Yachts, har Riva, Pershing, Custom Line och Wally.

Läs mer på: www.ferretti-yachts.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Deepsea Challenge

Det är alltid en stor händelse för oss klockentusiaster när Rolex lanserar nya modeller. Framförallt när det handlar om en ny version av en riktig ...