E8 från JURA – en exklusiv kaffemaskin som har allt

Äntligen är den senaste generationen av den mest framgångsrika kaffemaskinen från JURA här. Nu med både ny design och ett flertal innovativa lösningar. Ledorden är njutning, mångfald och lyx i perfektion.

Vi på HOOM vet sedan tidigare att JURA alltid har legat långt fram när det gäller utveckling. Nu har man dessutom tagit fram en modell som har alla de fördelar som man tidigare bara hittade i premiumsegmentet. Vi kan snabbt konstatera att deras toppmoderna bryggprocesser alltid maximerar kaffearomerna på ett fullständigt lysande sätt. Med det professionella Aroma-malverket får du dessutom alltid ett idealiskt malresultat.

Kortfattat kan man säga att den nya innovativa E8-modellen behärskar hela 17 olika specialiteter. Det är allt från en aromatisk espresso till en trendig cortado. Många av dessa specialiteter tillreds nu med hjälp av ett finporigt mjölkskum som är bättre än någonsin. Även långa, milda specialiteter som caffè Barista och lungo Barista tillreds i bästa kafékvalitet. Ett nytt vätskesystem tillreder dem efter bästa baristatradition. Den som önskad en intensiv njutning kan piffa upp sin cappuccino, flat white och latte macchiato med extrafunktionen Extra Shot.

”Upplev de läckra kaffespecialiteterna som JURA:s helautomatiska kaffemaskiner kan tillreda med en knapptryckning.”

Sugen på ny kaffemaskin? Ta då en titt på deras hemsida eller besök deras showroom i Stockholm, närmare bestämt i Hammarby Sjöstad. Just nu har man kampanj på E8-modellerna, pågår fram till den 17:e oktober, och du hittar dem via länken nedan. För att skapa trygghet och vägledning inför ett köp av någon av deras modeller erbjuder JURA en mycket bra service och rådgivning – antingen i butiken eller digitalt på deras egen JURA live rådgivning. Du kan också besöka en av deras auktoriserade återförsäljare och där uppleva ett nytt sätt att njuta av kaffe.

Läs mer här: se.jura.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Collonges

Klassisk sovrumsmiljö från Nouveaux Classiques och Roche Bobois. I den här historiska kollektionen hittar man ett stort antal möbler som är anpassade för sovrummet. Här ...