JURA J8 – en dröm för kaffeälskare

Är det här årets julklapp? Den nya J-linjen från JURA kombinerar tekniska innovationer och elegant design. Det fantastiska med J8 är att den inte bara tillreder hela utbudet av klassiska kaffedrycker, utan även dess utökade repertoar av specialiteter.

Alla världens toppkockar vet att hemligheten med att skapa något riktigt speciellt är att använda färska ingredienser av hög kvalitet. Samma sak gäller för kaffespecialiteter. Och ett bra exempel är den nya sweet foam-funktionen som smaksätter mjölkskummet direkt vid tillredningen, vilket tar njutningen till en helt ny nivå. Genom att välja typ och mängd av ”syrup” kan du anpassa smaken och intensiteten för att passa dina personliga preferenser. På så sätt kan du med J8 till och med skapa populära trendspecialiteter, som sweet latte, med en enkel knapptryckning.

Coffee Eye – den smarta koppsensorn
Oavsett om du vill ha en kaffeklassiker från det centrala kaffeutloppet, eller någon färdig specialitet med mjölk och mjölkskum från cappuccinoutloppet, gör Coffee Eye det ännu enklare att tillaga det perfekta kaffet. Denna smarta sensor känner av koppens position och anpassar automatiskt urvalet av specialiteter på displayen därefter. Enkelt och mycket smidigt.

Nyutvecklad kvarn
P.A.G.2+ kvarnen är i en klass för sig. Den levereras med en aromkontrollfunktion som aktivt övervakar malningsgraden för att säkerställa perfekta resultat varje gång. Beroende på vald specialitet kommer J8 att rekommendera dig att ställa in malningsgraden till ”mild” eller ”intensiv”. Detta styr aromen i koppen. Malningsgraden kan justeras när som helst. Före och efter förberedelse går P.A.G.2+ kvarnen alltid tillbaka i viloläge för att bibehålla sin prestanda ännu längre. Detta innebär att kaffemaskinen kommer att fortsätta ge den perfekta smaken under hela maskinens livstid.

Upplev de läckra kaffespecialiteterna med smaksatt mjölkskum som JURA:s helautomatiska kaffemaskin J8 kan tillreda med en enkel knapptryckning.

Helhetsdesign
Utseendet på J8 definierar klarhet och symmetri. Maskinens kvalitet och den expertis som ligger bakom dess design återspeglas i överlägsen tillverkningsstandard och precisionshantverk. Tolkningen av den internationella prisbelönta designen avslöjar ett passionerat intresse för detaljer. Från presentationen av de färska bönorna till det inbjudande användargränssnittet och belysningen av den aromatiska färdiga drycken. Allt kombineras för att bilda en harmonisk helhet och förmedlar överlägsenheten hos denna premiumkaffemaskin.

Med hela 90 år på nacken har JURA lång erfarenhet av att tillverka helautomatiska kaffemaskiner av högsta kvalitet. Det är det enda företaget i världen som helt fokuserar på helautomatiska kaffemaskiner i premiumklass. Med åren har de blivit sanna specialister som erbjuder produkter som är en kombination av innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Sugen på ny kaffemaskin? Ta då en titt på deras hemsida eller besök deras showroom i Stockholm, närmare bestämt i Hammarby Sjöstad. För att skapa trygghet och vägledning inför ett köp av någon av deras modeller erbjuder JURA en unik premiumservice. Du kan också besöka en av deras auktoriserade återförsäljare och där uppleva ett nytt sätt att njuta av kaffe.

Kampanj: J8 är just nu på kampanj hos en hel rad återförsäljare i hela Sverige fram till 7 januari 2024. Registrerar du dessutom ditt inköp av en J8 under kampanjen på JURAs hemsida får du fina latteglas, kaffebönor och syrup hemskickad utan extra kostnad.

Läs mer här: www.jura.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Casa Jabuticaba

Vi på HOOM går ständigt på global spaning efter inspirerande arkitektur som har det där lilla extra. Den här gången har vi hittat den i ...