Villa Pablo Neruda

Med en makalös utsikt över havet och den kungliga golfbanan Bendinat ligger Villa Pablo Neruda. Här får du alltid sol på någon av de många uteplatserna och känslan är väldigt privat tack vare det höga läget utan insyn. Den vackra utemiljön bjuder på ett flertal terrasser för både sol och skugga. En 50 kvm stor pool är omgiven av en underbar trädgårdsanläggning som ger härliga ytor för både familj och gäster. På ingångsplanet, längs vardagsrummet, löper en stor terrass som har optimalt läge för eftermiddags- och kvällssol samt en stor mastersvit, med walk-in-garderob, och ett stort ljust badrum med jacuzzi. En trappa ner finns ett andra mastersovrum med badrum en suite, ett dressingroom och privat terrass, därutöver ligger på detta plan ytterligare två sovrumssviter. I bottenvåningen ligger fokus på avkoppling och välbefinnande. Här finns ett lyxigt spa med bastu, ett turkisk hamam samt ett gym. Här finns också en hemmabio och en vinkällare. Längst ner i huset ligger garaget (med el manövrerbar port), tvättstugan, förråd samt en egen separat gästavdelning med sovrum, kök och badrum. På allt detta har man en dessutom en underbar takterrass som förutom en spektakulär utsikt erbjuder en bar, grillplats, chill-out-area samt jacuzzi. Övriga faciliteter som detta drömhem erbjuder är bl a tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, larmanläggning samt automatisk trädgårdsbevattning. Detta fantastiska hem har en boarea på 989 kvm och en biarea på 350 kvm. I nära omgivning ligger den exklusiva marinan Puerto Portals med dess eleganta restauranger, barer och lyxig shopping.

Priset? På förfrågan.

Kontor: Lavin-Estates / www.lavin-estates.se
Mäklare: Petra Lavin  Property ID: 2863

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både print och digitalt) samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt.

Vill du visa detta mäktiga slott får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 80.600 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari 488 Spider

Ferrari 488 Spider erbjuder en kraftfull V8, formsköna linjer och avtagbart tak. Formgivarna hade bra dagar på jobbet när man utvecklade och tog fram formerna ...