Lilla Hällby Gård

Drömmer du om en gedigen gård i Stockholmsområdet? Kanske med en egen landningsbana för ditt flygplan? Ta då en närmare titt på Lilla Hällby Gård, en vackert belägen drömfastighet  i Upplands landskap, cirka 50 kilometer från Stockholm, Uppsala och Västerås samt 40 kilometer från Arlanda.

Lilla Hällby Gård har en lång och rik historia och dess ursprung sträcker sig tillbaka till år 1765.

Det finns lämningar på egendomen från järn- och bronsåldern, och den har brukats ända sedan Vikingatiden. Runt fastigheterna sträcker sig vid sträckta och öppna fält med insprängda holmar samt sammanhängande skogsmark med löv- och barrskog. Genom fastigheternas höga läge ges en god överblick över det omgivande landskapet, vilket bidrar till dess allmänt goda intryck.

Det finns mycket god jakt och ett rikt djurliv av älg, dovhjort, rådjur, vildsvin, fasan och småvilt.

Gårdens historik i kombination med ett rikt innehåll av tidsenliga detaljer, smakfullt förenat med moderniseringar, adderar ytterligare värde och atmosfär.

Adress: Lilla Hällby Gård, 746 93 Bålsta
Skogsmark: 95 Ha
Betesmark: 31 Ha
Mark övrig: 2 Ha
Boarea: 300 kvm
Antal rum: 8 rum & kök
Antal sovrum: 4
Byggnadsår: 1909

Pris: 38 000 000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Ansvariga Mäklare: Åsa Schick, 073-982 80 11, asa.s@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 165.000 följare på Instagram och 78.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

The Charme

Läckert fristående och formskönt badkar kallat ”the Charme” från Nüvist. Den skulpturala formen lyfter badrummet till helt nya nivåer då det både erbjuder en ergonomisk ...