Villa Esporlas på Mallorca

Sagolik villa i lugna Esporlas, bara 10 minuter från Palma, som här lyckats kombinera den klassiska arkitekturen med en modern och uppdaterad interiör. Detta drömhem erbjuder en magnifik utsikt över Palmabukten och havet. En smart planlösning ger ett hem i flera plan som på ett naturligt sätt suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här finns terrasser, utekök, vinkällare jacuzzi och en liten och stor pool. Pampiga berg ger hela fastigheten en nästan magisk atmosfär. Extra plus för två annex som används som gästhus.

Priset? 8.000.000 €

Kontor: Mallorca Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Alejandra Vanoli / Property ID: 7RKLMQ

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har närmare 80.000 följare på Facebook och 110.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Lyxiga badrum behöver fristående badkar.

Napoli

Det här formsköna och fristående badkaret heter Napoli och kommer från Victoria & Albert. Ett badkar i modern design med vackra linjer. Extra spännande och ...