Exklusivt sjöställe på Björnö

Idag vill vi på HOOM önska er välkomna till Björnö, i Dalarös förtrollande vackra skärgård, och ett unikt sjöställe som ligger i en mycket avskild och privat miljö. På denna vidsträckta tomt, om hela 23 500 kvm i landyta, breder sig en helt egen värld ut – med klart vatten, en välutrustad hamn för segelbåtar, en fridfull sjöstuga med bastu, en lockande sandstrand, en inbjudande pool, en privat tennisbana samt gäststugor och ett garage. Huvudbyggnaden, som arkitektritades år 1954, har fortfarande kvar sina tidstypiska detaljer. År 1989 genomgick huvudbyggnaden en omfattande renovering och fick en tillbyggnad på övervåningen. Denna sagolika fastighet erbjuder dessutom en enastående utsikt över det glittrande vattnet och det majestätiska naturreservatet på Gålö.

Björnö ligger i Stockholms södra skärgård med närhet till Dalarö. På Björnö finns vackra grönområden med löp-/gångstigar och gemensamma badklippor och sandstränder. Området är dessutom känt för sina fiskrika vatten.

Adress: Björnövägen 18, 137 96 Gålö
Område: Björnö – Dalarö
Kommun: Haninge
Antal rum: 9 rum och kök
Antal sovrum: 5
Ägandeform: Småhus – Friköpt
Fast.beteckning: LÄNNÅKER 1:52
Byggnadstyp: 1,5-planshus
Tomtarea: 23 500 kvm
Vatten: 11 400 kvm

Pris: på begäran

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Greger Åhlund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 255.000 följare på Instagram och 75.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Med HOOM hittar du ditt drömhem

Drömhem till salu III

Vi har åter låtit några utvalda fastighetsmäklare plocka ut objekt som de tycker har det där lilla extra. Det kan vara allt från ett sommarställe ...