Plettro W222 – Natuzzi Editions

Exklusiva möbler för ditt exklusiva vardagsrum.

Stilrena möbler och tidlös design ligger oss varmt om hjärtat. Vi blir därför extra glada när vi hittar formsköna Plettro W222 i kollektionen Natuzzi Editions. Denna exklusiva pjäs osar av allt det man kan önska av ett sidobord. Den rena designen är skapad av Mauro Lipparini och möbeln finns i ett par färger. Att skapa exklusiva möbler med rena linjer är en stor utmaning, när man lyckas och resultatet blir som Plettro W222, då ska man vara stolt som en tupp.

The Plettro sideboard combines practicality and design thanks to the quality of the materials and its exclusive design.

Tips: Ett sidobord pryder sin plats i hemmet var det än placeras. Ett sidobord är lite mindre än ett soffbord och är ofta lättplacerat. Du kan använda sidobordet som en avlastningsyta bredvid din soffa eller fåtölj. På sidobordet kan du placera elegant armatur, eller använda det för avlastning.

Läs mer: www.natuzzi.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Trivselhus

Det är alltid roligt när man hittar boenden som har det där lilla extra på hemmaplan. Idag tar vi en närmare titt på en läcker ...