27 Mott Lane

Stilrena 27 Mott Lane ligger i det vackra landskapet vid Buffalo Bayou i Houston, Texas. I förra utgåvan av HOOM (6/17) skrev vi om just Texas. Många förknippar nog delstaten med cowboys, rancher och en och annan oljerigg. Det vill den nyutkomna boken Texas Modern verkligen ändra på. Den lyfter fram statens innovativa och samtida arkitektur- och designscen. Och 27 Mott Lane understryker bara den bubblande kreativitet som finns i Texas. Detta drömboende har avskalad design signerad Stern och Bucek. Vi hittar stål, glas och betong i absolut samklang. En öppen planlösning ger ett hem som på ett naturligt sätt förenar inne och ute. Här finns väl tilltagna terrasser och en vackert placerad pool. Extra plus blir det för närheten till naturen.

Priset? 35 000 000 US$

Kontor: Martha Turner Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Bobby Frank / Property ID: Z6W8XD

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 80.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du letar drömboende i Spanien och Malaga. Exklusiva villor till salu i Spanien.

Drömhem till salu – XIX

Innan vi glider in i sommaren vill vi på HOOM visa upp några fantastiska hem. Vi har bett några utvalda fastighetsmäklare, våra fantastiska Preferred Partners, ...