Multiform – nyöppnat showroom i Stockholm

Multiform - snygga kök i Stockholm

Kök helt i marmor, mässing och oxiderat stål. Det är några av nyheterna från det exklusiva köksföretaget Multiform. Med så spektakulära kök är det inte konstigt att deras nyöppnade showroom i Stockholm har fått massor med uppmärksamhet – och många minglade vid öppningseventet.

I slutet av januari slog Multiform Stockholm upp dörrarna i Sickla Köpkvarter. Multiform är Danmarks ledande varumärke inom exklusiv köksdesign, där alla kök skräddarsys efter kundens önskemål och tillverkas i det egna snickeriet i Danmark. De erbjuder även skräddarsydda lösningar för badrum och garderob. Multiform har kunnat presentera flera spännande och omtalade nyheter inom köksdesign den senaste tiden:

Mässing deluxe. Förra årets Multiformnyhet, Form 45 av mässing, mottog det internationella designpriset Archiproducts Design Award 2017 – ett tecken på att mässingstrenden inte verkar mattas av, utan snarare öka. Tidigare har mässing mer varit en detalj i form av en kran eller handtagen på skåpluckorna. Här är hela köket av mässing.

Oxiderat är det nya svarta. Den pinfärska nyheten är ett Form 45 av oxiderat stål. Borta är de högblanka ytorna, istället ska det vara lite rått och industriellt smutsigt. Detta har varit en trend i Danmark i flera år – nu ser den ut att få fäste i Sverige och det nya köket har redan fått stor uppmärksamhet.

Extra allt i marmor. För de som vill slå på stort finns nu ett helt nytt Form 45-kök av marmor. Marmor är vackert, tidlöst och passar de flesta inredningsstilar och övriga färgval i köket. Som vanligt går Multiform ett steg längre och erbjuder inte bara bänkskivor av marmor, utan ett kök – eller köksö – helt i marmor.

Det är lätt att förstå att många inredningsentusiaster har väntat på att det prisbelönta företaget ska etablera sig i Sverige – och det stora invigningseventet var därefter. Där minglade representanter för stora köksföretag med designers, influencers och prisbelönta journalister. Självklart var Henrik Witt, chefsdesigner för Multiform, på plats och höll ett invigningstal där han framförallt pratade om att bakom all lyx måste fokus ändå alltid ligga på människorna. Från de som arbetar i snickeriet i Kibaek i Danmark till de som ska använda köken. Nu har även du chansen att titta, känna – och uppleva kvaliteten.

Helgen den 24 och 25 mars har Multiform Stockholm ett stort VIP-event för alla kunder. På plats finns kockar från Ilve, Gaggenau och Miele och flera exklusiva erbjudanden kommer att dyka upp under helgen.

Adress: Hesselmans Torg 4 i Sickla köpkvarter
Tid: 24 och 25 mars kl 11–16.

Läs mer på: multiform.se/butiker/stockholm

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ralph Lauren Home i Stockholm. Inredning och möbler i Stockholm.

Islesboro Ralph Lauren Home

Kollektionen Islesboro från Ralph Lauren Home är inspirerad av vintage och stora kustfastigheter. Här hittar man fina organiska material men också marina färger och mönster. ...