Karleby från Kvänum

Exklusiva kök från Kvänum

Stilrena och tidlösa kök från svenska Kvänum blir till en hyllning av det svenska hantverket.

Vi på HOOM tycker om exklusiva kök som känns både tidlösa och moderna. Då förenas hantverk och funktionalitet på ett smakfullt sätt, och ljuv musik uppstår. Kvänum har här blickat tillbaka till 1700-talet, och den svenska klassicismen, med sitt kök Karleby. Historiens funktionella och dekorativa styrkor som väl tilltaget skafferi och grovkök, bänkskiva med innovativa lösningar samt tallrikshyllor. När det är dags för ett nytt kök kan det vara bra att tänka på just detta, vad som är funktionellt och beprövat underlättar i köket. Vackra Karleby (Mandel 3) har här en innanförliggande lucka på ask med synliga gångjärn. Den smala ramen med dubbelpärla i innerprofil är lika enkel som raffinerad.

Sedan Gustav Johansson grundade företaget 1923 har Kvänum levererat inredningar som präglas av upplevelse och känsla för medvetna kunder.

Vi kan konstatera att Kvänum lyckats förena gammal svensk tradition med modern design på ett uppdaterat och finurligt och exklusivt sätt. Här ser man form och funktion i ljuv förening. Exklusiva kök som kommer från Sverige gör oss på HOOM extra stolta.

Läs mer på: www.kvanum.se

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Tom Cruise – Colorado

Vem vill ta över superstjärnan Tom Cruises fjällstuga i Telluride, Colorado? Detta sagolika hem byggdes 1994 och erbjuder verkligen något utöver det vanliga. Förutom fyra ...