Amanzoe Villas

Elegant, orört och tidlöst. Fördjupa dig i en exklusiv och vacker värld i Grekland, ett privat hörn. Lyxiga Amanzoe Villas ligger perfekt placerade på toppen av några vackert böljande kullar. Härifrån har du en spektakulär utsikt över Egeiska havet och den grekiska övärlden. Den här delen av Peloponnesos har tidigare varit en väl bevarad hemlighet bland greker. Nu kan en del av denna hemlighet bli din.

Pris: Villor är tillgängliga från 3,2M€
Kontor: United Kingdom Sotheby’s International Realty
Mäklare: Alexix Abed
Mail: alexis.abed@sothebysrealty.co.uk
Telefon: +44 (0)20 7495 9580

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om det här fantastiska projektet så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 80.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Stor guide för dig som ska bygga nytt med viktiga tips och råd.

Villa Gertrudsvik

Vi på HOOM är hela tiden på global jakt efter intressant arkitektur. Därför är det extra glädjande när vi åter hittar ett boende på hemmaplan ...