Hublot Big Bang Unico Red Magic

HUBLOT BIG BANG UNICO RED MAGIC

I Basel hände det en hel del spännande saker i år. Vi vet sedan tidigare att lanseringen av Big Bang förstärkte företagets filosofi: “konsten i fusion”. På Hublot har man sedan starten skapat innovativa klockor genom oväntade kombinationer av material. Nu har man gjort det igen, med Hublot Big Bang Unico Red Magic njuter vi av klara färger i ett stenhårt keramiskt material. Enligt våra källor tog det fyra år att utveckla och industrialisera denna metod då det är lätt att skada färgpigmenten i processen.

Det här är en Limited Edition med ett flertal komplikationer som klarar tryck ner till 300 meter. Att den är grymt snygg och en en riktig huvudvridare är bara grädde på moset.

Lite kuriosa: varumärket Hublot kom till världen så sent som år 1980. Grundaren, italienaren Carlo Crocco, ville ha en speciellt form på sina klockor och föll för de runda ventilerna på fartyg. På franska heter dessa ventiler just ”Hublot”.

Läs mer på: www.hublot.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva bilar på auktion. Futuristiska konceptbilar från Alfa Romeo.

Alfa Romeo B.A.T. 5, 7 & 9

Tre futuristiska bilar skapades för bilsalongen i Turin under åren 1953, 1954 och 1955. Dessa spektakulära bilar, designade av Franco Scaglione och byggda av Carrozzeria ...