Villa i Nueva Andalucia

Här har vi en nybyggd och mycket exklusiv villa som ligger i främsta ledet och i direkt anslutning till en golfbana. Fastigheten erbjuder inte bara ett drömboende med pool och utekök utan även inomhusspa, vinkällare, gym, biorum, hiss och ett mycket stort garage för 6-7 bilar. Ett extra plus blir det för att detta majestätiska hem erbjuder en fantastisk utsikt över bergen, det mäktiga La Concha, och havsutsikten från översta våningen. Notera att det även finns en personallägenhet samt tillgång till banan med golfbil. Några golfbanor i området är Aloha, Las Brisas, Magna Marbella Golf och Los Naranjos. Det här är ett nyckelfärdigt projekt.

If Puerto Banús is the Costa del Sol’s sybaritic playground, then Nueva Andalucía is its chill-out lounge.

Nueva Andalucia är faktiskt den största stadsdelen som är belägen i Marbella. Det är idag ett stort bostadsområde norr om Puerto Banus, som sträcker sig över flera kilometer. Området skapades av Jose Banus Mas som kom till Marbella redan 1962. Tre år därefter konstruerades Puerto Banus för att sedan invigas 1968. Alldeles strax efter detta konstruerades infrastrukturen i det exklusiva Nueva Andalucia, som har fortsatt att utvecklas sedan dess.

Pris: 11.800.000 € EUR

Kontor: Sotheby’s International Realty / Mallorca Sotheby’s International Realty
Mäklare: Juan Simonet / Svensk mäklarkontakt: Anders Elbe, 0739-82 80 02 och anders.e@sothebysrealty.se
Property ID: J4765Q

Du hittar fler exklusiva hem och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Sotheby’s International Realty är ett globalt nätverk med över 1.000 kontor i drygt 80 länder. De finns representerade på ett flertal ställen i Sverige.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 237.000 på Instagram (hoommagazine) och 76.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Hitta världens bästa restauranger.

The Fat Duck

The Fat Duck är en av endast några få brittiska restauranger som har tre stjärnor i Guide Michelin. Restaurangen drivs av mästerkocken Heston Blumenthal, som ...