Nya ONO – perfekt kaffe utan kapslar

Exklusiva kaffemaskiner från JURA.

Njut av det perfekta kaffet med den innovativa ONO. Den här kaffemaskinen levererar enastående resultat på nolltid och använder endast nymalet kaffe på ett hållbart sätt. 

På HOOM vet vi sedan tidigare att JURA alltid prioriterar smakupplevelsen när det gäller deras kaffemaskiner. Med ONO blir det dessutom något nytt, eftersom den inte är helautomatisk utan snarare manuell. Som en härligt innovativ kaffemaskin sätter ONO verkligen tonen och erbjuder dig härliga stunder av njutning på ett hållbart sätt. Tillsammans med den fristående P.A.G.-kaffekvarnen (se nedan) är den en perfekt kompanjon för alla kaffe- och espressoälskare.

ONO är en perfekt maskin för alla som älskar kaffe, uppskattar hög kvalitet och bryr sig om miljön. Upplev den perfekta espresson med en enkel knapptryckning.

Högkvalitativt kaffe utan kompromisser
På JURA gör de inga kompromisser när det gäller kvalitet. ONO är inget undantag – den levererar förstklassig kaffeglädje. Den inkorporerar all kunskap och erfarenhet som de har samlat under mer än tre decennier av kontinuerlig forskning och utveckling inom kaffemaskinsområdet. Den här expertisen kan inte bara smakas, den syns också. Varje kopp kaffe som bryggs med en ONO kröns med en fin, len crema. Oavsett om du använder nymalet kaffe, med hjälp av den praktiska P.A.G.-kaffekvarnen, eller väljer att köpa färdigmalt kaffe så är den lockande doften, när den första koppen hälls upp, något som skapar en underbar känsla. Det är en stark upplevelse som bara färskt kaffe kan skapa. Och har man någon morgon just upplevt det, då vet man.

Frihet att välja varje gång
Med ONO har du friheten att välja vilket kaffe du önskar. Oavsett om det är den nya specialiteten från ditt lokala rosteri, det bästa erbjudandet från snabbköpet eller ett sällsynt fynd från gourmetmataffären, så kommer ONO att framhäva den maximala smaken i varje kaffesort. Du kommer att ha ett nästintill obegränsat utbud av kaffe att välja mellan, oavsett var du köper det. Och genom att du får välja ditt kaffe kan du även bestämma priset per kopp.

Personlig smak
Utöver valet av kaffesort spelar mängden malda kaffebönor en avgörande roll när det kommer till att definiera smaken. Eftersom smak är något personligt och individuellt, erbjuder ONO alla möjliga alternativ. Med den justerbara bryggkammaren kommer du alltid att hitta din favoritarom.

En personlig baristaupplevelse
ONO påminner vissa om sin mormors gamla kaffekvarn, medan andra tänker på de maskiner som används i italienska kaféer. Men oavsett vad du tänker på, kommer du att imponeras av ONO. Med veven i handen tar du rollen som barista. Vrid, pressa ned, klicka på plats. Rörelser och ljud som väcker känslor. Sedan kan extraheringen starta med bara ett knapptryck.

Hållbar njutning
ONO använder färskmalet kaffe. Det finns inga portionsförpackningar, kapslar eller liknande. Detta bidrar till att undvika överdriven användning av värdefulla resurser och gör ONO särskilt hållbar av två skäl:

1. Du undviker onödigt förpackningsavfall.

2. Ingen tid eller energi slösas bort på industriell förädling, portionering och förpackning, allt det som krävs för att skapa enskilda portioner. När du är klar med din kopp återstår bara en naturlig och komposterbar kaffesump.

En framgångsrik och nytolkad modell
JURA gjorde redan 1997 rubriker med sin ”Subito”-modell. Klassikern ”Subito” fungerade enligt samma princip och blev senare en bästsäljare när en välkänd testorganisation betygssatte den som ”mycket bra”.

ONO representerar en ny tolkning av denna framgångsrika modell.

Premiumkaffekvarnen
Professional Aroma Grinder (P.A.G.) från JURA levererar den perfekta mängden nymalet kaffe med bara en knapptryckning. Med den senaste helautomatiska tekniken är Professional Aroma Grinder en oumbärlig komponent som uppfyller alla dina önskemål. Extra plus blir det för att malningsgraden enkelt kan justeras i sju olika steg. Detta gör den högkvalitativa kaffekvarnen till ett oumbärligt verktyg för att tillreda aromatiska specialiteter med färskt malda kaffebönor. En perfekt följeslagare till ONO-kaffemaskinen.

Är du sugen på en ny kaffemaskin? Då är vårt tips att du tar en titt på deras hemsida eller besök deras showroom i Stockholm, närmare bestämt i Hammarby Sjöstad. För att skapa trygghet och vägledning inför ett köp av någon av deras modeller erbjuder JURA en unik premiumservice. Det här är inga slit-och-släng-produkter utan maskiner som du har glädje av över lång tid. Du kan också besöka en av deras auktoriserade återförsäljare.

Läs mer här: se.jura.com

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Letar du lyxhotell? Exklusiva hotell och exklusiva resorts i världens alla hörn. Exklusiva resor till exotiska platser.

One&Only Reethi Rah

Det finns några resmål som vi på HOOM aldrig tröttnar på. Ett av dem är definitivt Maldiverna och alla dess till synes oändliga antal öar. Följ ...