Villa Cap d’Antibes

Denna fantastiska och mycket exklusiva fastighet ligger på Cap d’Antibes, perfekt placerad mellan det legendariska hotellet Cap-Eden-Roc och Port de l’Olivette. Här bor du med en enastående panoramautsikt över havet och Lérinöarna. Denna fastighet, ritad av arkitekten Luc Svetchine, består av en vacker huvudvilla med en boyta på 711 kvm, en gäststuga och flera andra annexrum och uthus. Fastigheten har även en charmig vaktmästarbostad på 111 kvm. Byggnaderna har en total yta på cirka 1.200 kvm. De stora garagen, som då ligger under jord, rymmer upp till 15 fordon.

On the waterfront this magnificent property offers an exceptional panorama of the sea, and beyond Cannes, onto the hills of the Estérel, where the sunsets are spectacular.

Denna drömfastighet ligger på en magnifik tomt på cirka 6.500 kvm, som är skapad och anlagd av den berömda landskapsdesignern Jean Mus. Du har en underbar och välskött trädgård som går hela vägen ner mot det glittrande havet. De underbara exteriörerna har generösa terrasser, en infinitypool med havsvatten samt ett poolhus och en sommarlounge.

Just halvön Cap d’Antibes är ett av Rivierans mest eftertraktade områden och är känt för sin exklusiva semesterboenden.

Pris: 24.000.000 €

Kontor: Sotheby’s International Realty / Côte d’Azur Sotheby’s International Realty
Svensk mäklarkontakt: Anders Elbe, 0739-82 80 02 och anders.e@sothebysrealty.se
Property ID: 3NHJWQ

Du hittar fler exklusiva hem och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Sotheby’s International Realty är ett globalt nätverk med över 1.000 kontor i drygt 80 länder. De finns representerade på ett flertal ställen i Sverige.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 237.000 på Instagram (hoommagazine) och 76.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Black Pearl

Yachts: Black Pearl

Den 105 meter långa Black Pearl har en innovativ rigglösning som kallas DynaRig. Vid en första anblick liknar den en gammal fullriggare med råsegel men ...