Villa Montagnola

I vackra Montagnola – i schweiziska Collina d’Oro – ligger detta moderna hem i ett lugnt och fridfullt område. Hela fastigheten är omgiven av majestätiska berg och erbjuder dessutom en bedövande vacker utsikt mot Luganosjön. Villan har en boyta på 440 kvm och består av hela elva rum. Förutom den frodiga och grönskande tomten, med vackra blomplanteringar och olivträd, så finns väl tilltagna terrasser och en underbar utomhuspool. Vill man ta ett dopp i sjön så finns en brygga som dessutom har plats för egen båt.

Montagnola is a small Swiss village in Collina d’Oro municipality. Located in the Italian-speaking canton of Ticino, it is close to the border between Switzerland and Italy.

Pris: på förfrågan

Kontor: Sotheby’s International Realty
Mäklare: Anders Elbe, 0739-82 80 02 och anders.e@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni med fördel kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty. Just Sotheby’s International Realty är ett globalt nätverk med över 1.000 kontor i drygt 80 länder.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 233.000 på Instagram och 76.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Johnny Depp – Frankrike

Nu har du möjlighet att överta skådespelaren Johnny Depps fantastiska fastighet i södra Frankrike. För det här är verkligen något utöver det vanliga. Köparen får ...