Projekt Strömma

I vacker skärgårdsmiljö invid Strömma kanal har Innovation Properties skapat ett perfekt boende för dig som vill ha tillgång till havet och naturen men också närheten till Stockholm. Här hittar du moderna och arkitektritade parhus med exklusiva materialval och enorma fönsterpartier från golv till tak. Väldisponerade och ljusa levnadsytor med totalt tre uteplatser varav takterrass om hela 25 kvadratmeter med sol från morgon till kväll. På badrocksavstånd finns föreningens sjötomt med brygga och bastu. Attraktivt boende med busshållplats och båtklubb inom 300 meter. Allt detta endast 30 minuter från Slussen.

Strömma har ett unikt läge i hjärtat av Stockholms skärgård. Detta gör att boende i området kan njuta av närheten till vackra naturmiljöer som bjuder in till både motion och rekreation. Här kan man bada i både hav och sjö, spela golf, promenera eller ta sig med båt ut i ytterskärgården över dagen.

Strömma kanal har en lång historia med anor från 1800-talet, kanalen är en del av farleden som förbinder Baggensfjärden med Kanholmsfjärden och har länge varit en plats för sommargäster. Här ligger Strömma Krog och Kanalbar som med sin omtyckta restaurang har skapat en pulserande samlingsplats i skärgården. Trots det naturnära läget finns alla moderna bekvämligheter inom räckvidd. I närheten av Strömma Arkipelag finns Fågelbro Golf & Country Club och Wermdö Golfklubb.

Läs mer på: www.innovationproperties.se och www.alexanderwhite.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Como Shambhala Estate på Bali - erbjuder yoga, pilates och olika behandlingar. Wellness när den är som allra bäst.

Como Shambhala Estate på Bali

På Como Shambhala Estate kan du verkligen vila upp både kropp och själ. Följ med oss till en unik tillflyktsort mitt i regnskogen. Djupt inne ...