Gård på Kullahalvön

Den här charmiga gården ligger på gränsen mellan Skäret och Arild. Fastigheten består av ett bostadshus samt två separata gästenheter. Här bor du med en sagolik havsutsikt från nästan hela fastigheten (det finns även 5 hektar åkermark). Huvudbyggnaden, som uppfördes under 1800-talets senare del, erbjuder 6 rum och kök, varav 3 sovrum fördelade på 145 kvm. Generösa uteplatser med utsikt över den stora trädgården, havet och Bjärehalvön binder samman bostaden med den före detta stallbyggnaden som nu inrymmer både gästhus och gästlägenhet om 40 respektive 43 kvm samt garage- och förrådsytor i den gamla ladan om ca 94 kvm. Dessutom finns här en fristående förrådsbyggnad om ca 84 kvm. Allt vackert inbäddat i grönska och kantat av åkermark och med havet i ständigt fokus. Det här är ett ställe som bara måste upplevas på plats.

Adress: Nabbavägen 55, 263 72 Skäret
Åkermark: 3 ha
Skogsmark: 2 ha
Tomtarea: 4.000 kvm
Boarea: 145 kvm
Gästhus: 40 kvm
Gästlägenhet: 43 kvm
Garage/Förråd: 84 kvm
Lada: 94 kvm
Antal rum: 6 rum & kök samt 2 separata gästenheter
Antal sovrum: 3

Pris: 12.500.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Joakim Vestergren, 073-982 80 15, joakim.v@sothebysrealty.se och
Philip Pahlett, 073-982 80 06, philip.p@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 79.000 följare på Facebook och 157.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Modern lägenhet med sjöutsikt på Lidingö - Skeppsholmen Sotheby's International Realty i Stockholm

En designdröm på Lidingö

Idag tar vi en titt på en smakfullt inredd lägenhet på Lidingö. Bo i en designdröm invid Millesgården med en sagolik panorama- och havsutsikt. Det ...