Vindsvåning på Östermalm

Med ett eftersökt läge i Lärkstaden i vacker fastighet från 1914 bjuds underbar vindsvåning i två etage om totalt 161 kvm med optimal disponering och ljuvlig terrass i söderläge med sol under hela dagen. Mycket ljus våning med genomgående planlösning, härliga sociala ytor samt fyra möjliga sovrum. Förstklassig förening med låg belåning, en kvarvarande hyresrätt samt goda lokalintäkter.

Detta drömboende på Östermalm har en mycket inbjudande entré med platsbyggd förvaring välkomnar. Från hallen några trappsteg upp till kontorsdel alternativt ett mindre sovrum. Härligt ljus från takfönster, platsbyggd hyll- och lådförvaring och en anslutande walk-in closet. Platsbyggt smakfullt kök i öppen anslutning till matsal och låg murstock mot vardagsrum skapar sammanhängande sällskapsdel. Köket har fönster mot den lummiga gården, gott om förvaring och arbetsytor, riktig fläktkanal, bänkskiva i svart granit, två inbyggda vinkylar samt ”french door”-kyl & frys med inbyggd vattendispenser och ismaskin.

Underbar vindsvåning i två etage med solig terrass i söder.

Från matsalsdel med plats för många gäster utgång till ljuvlig terrass med sol från morgon till kväll och vy över grönskande träd och Lärkstadens taklandskap. Eldriven markis och gott om plats för soffa, matbord och grill ger möjlighet till sann livskvalitet. Rymligt vardagsrum med två fönster mot Odengatan, vacker utsikt över hustak och en elegant öppen spis. Intill vardagsrummet ett rofyllt master bedroom med anslutande stilrent badrum med två duschar med hand- och takdusch, tvättpelare, vägghängd wc och brett handfat med dubbla blandare och infälld spegel ovan. Fin gäst wc i anslutning till entrén.

Via elegant trappa nås övre plan med två fina sovrum samt rymligt badrum med badkar med spafunktion, vägghängd wc och elegant dusch bakom glasvägg med glasdörr. Takfönster samt platsbyggda garderober i båda sovrummen och fönster ned mot nedre etage. Genomgående vackra trägolv och infällda spotlights i tak.

Våningen är belägen på Odengatans allra trevligaste del i bedårande Lärkstaden med omedelbar närhet till såväl grönskande parker som till Östermalms, Vasastans och Citys hela utbud. Närområdet karakteriseras av charmiga butiker, restauranger och caféer samt ypperliga kommunikationer. Stabil och välskött bostadsrättsförening med låg belåning och stora renoveringar genomförda. Ståtlig Nationalromantisk fastighet från 1914 med elegant och lättillgänglig entré. En mycket ljus och inbjudande vindsvåning med perfekt disponering, underbar terrass och ett mycket eftertraktat läge.

Adress: Odengatan 21, 6 tr
Område: Östermalm
Kommun: Stockholm
Antal rum: 5 rum och kök
Antal sovrum: 3 till 4
Avgift: 4.022 kr/mån
Lägenhetsnummer: 602/1602
Förening: Brf Lövsångaren 3
Byggnadsår: 1914
Pris: 25.000.000 kr/bud

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Andreas Gunnarsson, 0739-82 80 24 och andreas.g@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 260.000 följare på Instagram och 75.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Porsche Cayman GT4

Nya Porsche Cayman GT4 har motorn hämtad från 911 Carrera S, vilket är en 3,8-liters boxersexa på 385 hästar, och chassit plockat från 911 GT3. Accelerationen ...