Villa Cap d’Antibes

Modernt och nybyggt drömboende i exklusiva Cap d’Antibes. Detta minimalistiska hem ligger perfekt placerat på franska Rivieran och är en dröm för den som uppskattar det stilrena. Huvudbyggnaden är på närmare 325 kvm och erbjuder ett hem med stora öppna ytor och hela fem sovrum. Här finns dessutom en väl tilltagen takterrass, en vinkällare och en lättskött trädgård. Utomhuspoolen ligger perfekt i anslutning till villan. För den som hellre badar i havet så tar det någon minuts promenad innan man har tårna i Medelhavet.

Priset? 5 900 000 Euros

Kontor: Magrey & Sons / www.magrey.com
Mäklare: Jacques Piat / Property ID: 7206

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt i Frankrike. Deras kontor ligger på Croisetten i Cannes.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 80.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Latona (50 m) från CRN

M/Y Latona

Den nya megayachten M/Y Latona är drygt 50 meter lång och byggd av CRN i samarbete med Zuccon International Project. Vackra linjer, innovativa detaljer och ...