Lantlig idyll i Port Andratx

Lantligt drömboende i härlig natur, bara minuter från hamnen i Port Andratx. Detta vackra hem förenar det moderna och klassiskt rustika och erbjuder en atmosfär som bara måste upplevas på plats. Det här är en del av Mallorca som verkligen har allt man kan önska. Boytan är på hela 900 kvm med 8 sovrum och 6 badrum. Här finns väl tilltagna terrasser och en stor härlig pool. Extra plus blir det för gästhuset, som även kan användas som personalbostad, samt att man ser både berg och hav.

Priset? 19.500.000 €

www.sothebysrealty.com / www.mallorca-sothebysrealty.com
Mäklare: Alejandra Vanoli / Property ID: 8MR92Y

Du hittar fler objekt via Mäklarguiden på www.hoom.se och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook (www.hoom.facebook/hoom). Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa denna läckra egendom får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 80.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Opus i Beverly Hills

Vårt sökande efter hus som verkligen får oss att tappa andan har ännu en gång fört oss till drömmarnas stad – Los Angeles. Närmare bestämt ...