Celine Dion – Florida

0

Idag vill vi på HOOM visa er en fantastisk fastighet som ligger vackert placerad på den avlånga Jupiter Island på Floridas östkust. Detta hem byggdes 2010 för den världsberömda sångerskan Celine Dion och hennes familj och är verkligen något utöver det vanliga. Hela fastigheten erbjuder en bedövande utsikt över den mäktiga Atlanten. Den har 13 sovrum, 14 badrum, härliga salonger, gym, tennisbana och flera stora och exklusiva pooler. Det finns ett flertal separata hus varav några är för övernattande gäster samt personal. Här finns även makalösa ljus-, ljud- och mediasystem. Säkerhetssystemet är av naturliga skäl mycket avancerat. Naturligtvis finns flera stora terrasser och trädgårdar. Extra plus för den lilla charmiga strandvillan nere vid havet.

Priset? 38 500 000 USD

www.sothebysrealty.com / www.sothebyshomes.com/palmbeach
Mäklare: Cristina Condon / Property ID: 9SKY53

Ni hittar fler objekt, både i Sverige och utomlands, via MäklarGuiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt på Facebook med jämna mellanrum (www.hoom.facebook/hoom). Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vi blir naturligtvis överlyckliga om du delar inlägget i dina flöden så att fler kan upptäcka HOOM.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Nya Maserati MC20. Exklusiva bilar och lyxbilar samt supersportbilar i vår guide.

Nya Maserati MC20

Vi på HOOM kan bara konstatera att MC20 inleder en helt ny era för Maserati. Varumärket ska göra en elektrisk resa in i framtiden. Men ...