Villa Liege – en modern drömvilla

Det här är en vacker villa som är belägen på en av de mest eftertraktade adresserna i Nueva Andalucia, ett gated community med vakt precis vid Los Naranjos golfklubb.

Villan är totalrenoverad och distribuerad på tre plan. På entréplan möts du av den öppna planlösningen och ett fantastiskt naturligt ljusinsläpp. På detta plan finns två gästsovrum med badrum en suite, och en gästtoalett. Här finns också husets hjärta: kök och vardagsrum i öppen planlösning, med stora loungepartier och matgrupp. Köket är fullt utrustat Santos/Gaggenaukök med en stor köksö. Mellan kök och vardagrum öppnas fönsterpartierna upp och viks bort och man får ett öppet flöde mellan ute och inne.

Ute finns flera olika sittgrupper; en bali-inspirerad matgrupp, en chillout-lounge perfekt för solnedgången och ett stort utekök med grill och en stor matplats. Här finns också det soliga poolområdet med solbäddar och vattenbäddar.

Master bedroom förtjänar sin storlek, därför är hela övre planet tillägnat huvudsovrummet. Här finns två walk in closets, sovrummet med öppen spis och generöst, modernt badrum med både badkar och dusch. En fantastisk terrass omsluter master bedroom och härifrån har man en magisk utsikt över golfbana, berg och havet.

På nedre plan finns ytterligare två sovrum med privat terrass, och badrum. På detta plan finns också spa-avdelningen; inomhuspool med jetstream, dusch, bastu och gym. Utanför finns en bar, tempererad vinkyl och en loungeavdelning.

Trädgården och tomten är välplanerad med uppvuxen trädgård, en stor driveway, garage i huset och självklart – ett buggygarage!

Boarea: 489 kvm
Rum: 8 rum, varav 5 sovrum och 5 badrum
Tomt: 1 043 kvm

Key Facts:
Golvvärme
Uppvärmd inomhuspool
Domotic System
Bastu
Garage och buggygarage
Gated community
Larm

Pris: 3 895 000

Kontor: Coliz & Murphy
Mäklare: Nicklas Johansson, +34 605 928 009, info@colizmurpy.com

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 79.000 följare på Facebook och 147.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva sängkläder skapar ett lyxigt sovrum.

Flora Blanc från Schlossberg

Sommaren är här! Och snart glider vi över i den efterlängtade ledigheten. Vi på redaktionen drömmer redan nu om att sova utomhus. Vad passar då ...