Vackert hem på Lidingö

Med bästa läge centralt i Brevik ses denna eleganta Lidingövilla i toppskick. Villan som verkligen är något utöver det vanliga är totalrenoverad så sent som 2020 med känsla och stil i påkostade materialval. Här får vi uppleva härligt ljusa sällskapsrum i en öppen planlösning, upp till fem sovrum och två lyxiga badrum, samt en stor altan i sydost. En härligt plan och insynsskyddad trädgårdstomt om 1055 kvm omger huset, med en stor uteplats i bästa solläge. Huset kännetecknas av inredning av hög kvalitet, charmiga detaljer med inspiration från byggåret och ett fint ljusflöde genom de nya och väl tilltagna fönsterpartierna. Här får vi njuta av en öppen spis, gedigna nylagda parkettgolv, burspråk, spröjsade fönsterpartier och andra vackra detaljer i samklang med moderna lösningar för dagens livsstil.

Hela huset har genomgående materialval med bland annat golv av vaxad ek. Varenda detalj är genomtänkt att smälta samman med den övriga inredningen.

Fantastiskt trevligt och eftertraktat läge på Lidingö i centrala Brevik med direkt närhet till butiker och mycket bra kommunikationer med Lidingöbanan samt närhet till service, båtklubbar, tennisbana, skola och förskola, Breviksbadet mm.

 Adress: Södra Kungsvägen 214, 181 62 Lidingö
Fast.beteckning: SÄLGEN 20
Tomtarea: 1 055 kvm
Boarea: 228 kvm
Förråd: 15 kvm
Terrasser: 65 kvm
Antal rum: 7 rum & kök
Antal sovrum: 3 till 5
Byggnadsår: 1947
Byggnadstyp: Tvåplanshus
Kommun: Lidingö
Område: Brevik

Pris: 18 900 000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Helena Karnsund, 073-982 80 87, helena.k@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 178.000 följare på Instagram och 77.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ett exklusivt spa i en fantastisk fastighet på Irland. Wellness när den är som allra bästa.

The Spa at Farnham Estate

Här har vi ännu ett hotell på Irland som har ett mångfaldigt prisbelönt spa. Och det här är ett stort spa som designats av Heinz ...