Villa Bismarck på Capri

Detta rosa palatsliknande hem på ön Capri erbjuder verkligen något unikt. Inte nog med att det är byggt på ruiner från romarriket, Villa Bismarck ligger dessutom perfekt på klipporna, med en bedårande utsikt över staden Marina Grande och Medelhavet. Här bor man granne med både himmel och hav i en frodig och grönskade trädgård. En trappa med 150 steg leder dig ned till havet och den egna bryggan. Här finns också en jacuzzi. På plats i trädgården, där det finns en härlig pool, ser man hela vägen till Vesuvius, Neapelbukten och Sorrento. Underbara miljöer på en sagolik ö i Italien, det blir inte bättre.

Capri on the Amalfi Coast is the ultimate holiday destination. It is a dream that keeps returning for the rest of your life.

Pris: på förfrågan

Kontor: Italy Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Sabrina Majello / Property ID: 5G88SX

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 180.000 på Instagram och 77.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Porsche Cayman GT4

Nya Porsche Cayman GT4 har motorn hämtad från 911 Carrera S, vilket är en 3,8-liters boxersexa på 385 hästar, och chassit plockat från 911 GT3. Accelerationen ...