Swan 100 S

0

För många är havet, segling och de salta vindarna som rufsar om håret den perfekta avkopplingen. Ofta är en inbiten seglares ultimata dröm att någon gång få sätta foten på en Swan, att få glida fram på öppet hav i denna klassiska skönhet. För det vilar något magiskt över Nautors eget varumärke Swan. Sedan 1966 har Nautor i västra Finland byggt ett par tusen båtar på uppdrag av kunder runt om i världen. Och de här segelbåtarna är verkligen byggda för att hålla och man hittar kvalitet i varje detalj. Det finns två varianter på Swan 100, dels FD men också S, och här visar vi den senare. En Swan 100 S har avancerade hydrauliska lösningar för att klara riktigt tuffa tag på öppet hav.

Praktiskt taget alla båtar som levererats från varvet i Jakobstad under årens lopp seglar än idag. Du kan hitta dem i Östersjön, i soldränkta Västindien, runt Australiens kuster och i Medelhavet. Vi på HOOM lyfter på hatten och saluterar unisont dessa legendariska segelbåtar.

Läs mer på: www.nautorswan.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Diamond 145 Benetti Yachts

Yachts: Diamond 145

Diamond 145 är 44 meter lång och byggd av italienska Benetti Yachts. Det här är en lyxig yacht, med stilrena linjer och en modern interiör, ...