Megayachten M/Y 11 11

Megayachten M/Y 11 11 är 63 meter lång och byggd av italienska Benetti Yachts. Det här är en lyxig och prisvinnande internationell yacht med stilrena linjer och en modern interiör. Här får 12 gäster plats i sex hytter samt en besättning på 15 personer. Som vanligt så genomsyras hela fartyget av avancerade tekniska lösningar och innovativa detaljer. Ombord finns salonger, barer, flera stora hytter, en bubbelpool och en bastu- och spaavdelning.
Varvet startades av Lorenzo Benetti 1873 och hette då Cantieri Naval Benetti. På den tiden byggde man seglande träfartyg för befraktning i Medelhavet. Benetti bygger numera lustjakter för superyachtmarknaden. Dessa yachter varierar i storlek från 35 meter upp till 85 meter.

Läs mer på: www.benettiyachts.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Pershing 140. Du hittar fler stora yachts och motorbåtar på vår sajt.

Pershing 140

Pershing 140 är varumärkets flaggskepp på lite drygt 43 meter. Denna moderna yacht kan förses med antingen 12- eller 16-cylindriga dieslar från MTU kopplade till ...