Megayachten M/Y 11 11

Megayachten M/Y 11 11 är 63 meter lång och byggd av italienska Benetti Yachts. Det här är en lyxig och prisvinnande internationell yacht med stilrena linjer och en modern interiör. Här får 12 gäster plats i sex hytter samt en besättning på 15 personer. Som vanligt så genomsyras hela fartyget av avancerade tekniska lösningar och innovativa detaljer. Ombord finns salonger, barer, flera stora hytter, en bubbelpool och en bastu- och spaavdelning.
Varvet startades av Lorenzo Benetti 1873 och hette då Cantieri Naval Benetti. På den tiden byggde man seglande träfartyg för befraktning i Medelhavet. Benetti bygger numera lustjakter för superyachtmarknaden. Dessa yachter varierar i storlek från 35 meter upp till 85 meter.

Läs mer på: www.benettiyachts.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Pyrus 9 och 10 skapade av Ström Architects och Imola bostad. Ett nytt byggprojekt på Lidingö med moderna och exklusiva villor.

Pyrus 9 och 10 på Lidingö

Vi på HOOM är hela tiden på global jakt efter innovativ arkitektur. Därför är det extra glädjande när vi hittar två boenden på hemmaplan som ...