Ferretti Yachts 960

Ferretti Yachts 960 är ett ypperligt exempel på italiensk båtdesign. Lanserad av det anrika varvet Ferretti Yachts, en del av Ferretti Group, representerar 960-modellen toppen av både komfort och prestanda. Den är dessutom inte bara en symbol för lyx och komfort utan även för säkerhet och stabilitet på öppna vatten. Med sin robusta konstruktion och sitt sofistikerade stabilitetssystem erbjuder den en säker och behaglig resa oavsett destination.

Med en längd på nästan 30 meter är Ferretti Yachts 960 den näst största modellen i Ferrettis prestigefyllda flotta och den erbjuder en oöverträffad upplevelse. Båtens design karaktäriseras av moderna och eleganta linjer, samtidigt som den bibehåller varvets klassiska stil. Den rymliga interiören är skräddarsydd för att möta de mest krävande smakerna, med möjlighet till upp till fem lyxiga sviter som rymmer upp till tio gäster.

Tekniskt sett är Ferretti 960 utrustad med avancerade navigations- och manövreringssystem som gör den idealisk för både långa kryssningar och kortare resor längs kusten. Den drivs av dubbla MTU-motorer som ger en toppfart på över 30 knop, vilket kombinerar kraft med exceptionell manövrerbarhet.

Yachtens utomhusområden är lika imponerande, med generösa områden för att sola, en rymlig flybridge och en unikt designad akterspegel. Denna särskilda funktion gör det lättare för gästerna att komma i och ur vattnet, vilket är perfekt för vattensport och simning under varma sommardagar.

While fresh and innovative, the 960 retains all of the qualities that have made Ferretti successful, including top-notch engineering, excellent build quality, and admirable performance.

Ferretti är en stor italiensk båtkoncern med starka varumärken som, förutom Ferretti Yachts, har Riva, Pershing, Custom Line och Wally.

Läs mer på: www.ferretti-yachts.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Pimalai Resort & Spa

Pimalai Resort & Spa

För några år sedan fastnade vi på HOOM för ett ställe på den vackra thailändska ön Koh Lanta. Nu har vi åkt dit igen och ...