Coral Estate 806

Curaçao är en ö i Västindien som ligger ca 70 km norr om Venezuela i sydliga delen av Karibiska havet, mellan Aruba och Bonaire. På denna ö har den kände holländske arkitekten och designern Jan des Bouvrie byggt ett fullständigt magiskt hem. Med vackra minimalistiska grepp, och en synnerligen stark känsla för detaljer, har han här förenat ute och inne på ett fullständigt naturligt sätt. Helheten som bildas, själva formspråket, är i perfekt balans och hela stället lyfts av de högklassiga materialvalen. Med en boyta på lite drygt 750 kvm erbjuds man här något alldeles extra. Fastigheten, med en tomt på hela 11.680 kvm, har självklart både pool och stora terrasser. Jan des Bouvries vackra Coral Estate 806 vilar stolt högst upp på en klippa med en 360-graders utsikt över öns inland, Karibiska havet och de salta våtmarkerna som härbärgeras av rosa flamingos.

Priset? 1.975.000 USD

Läs mer på: www.sothebysrealty.com
Mäklare: Aruba Sotheby’s International Realty / Property ID: 79PDDB

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Vill du visa detta mäktiga slott får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 80.000 följare på Facebook. På Instagram har vi drygt 55.000 följare från hela världen (är på engelska). Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Royal Oak Offshore

Ända sedan 1875 har Audemars Piguet tillverkat några av världens mest åtråvärda klockor. När denne anrike klockmakare lanserar nyheter står klockkonnässörer världen över i kö ...