Casa Son Vida

0

I det populära och lyxiga området Son Vida, på ön Mallorca, ligger detta sagolika hem. En bostad som skapats av de förenade krafterna hos Negre Studio & Rambla 9 Arquitectura. Generellt håller arkitekturen på Mallorca mycket hög standard. Och det är just det senare som fört oss till Son Vida. Där, vackert placerat i det vackra landskapet, ligger nämligen ett mycket speciellt hus då man lyft fram och låtit naturmaterial få den plats de förtjänar. Ett av husets mest utmärkande drag är den sandsten som inte bara täcker dess fasad, utan även återfinns invändigt på golv, väggar och tak. Bland interiören i övrigt märks eleganta trappor i trä, och ett avskalat och modernt möblemang.

Enkelhet och harmoni är nyckelorden både in- och utvändigt och det är tydligt att man lyckats åstadkomma just det. Själva huset präglas av raka, rena linjer, och huvudfasaden är helt öppen mot trädgården och poolområdet.

Vi kan bara konstatera att det här är ett hem som förenar modern arkitektur med känsla för naturens skönhet.

Son Vida är ett av de mest exklusiva bostadsområdena på Mallorca. Härifrån har man en fantastisk vy över Palma och bukten.  I Son Vida ligger två lyxhotell och tre populära golfbanor. Det tar fem minuter med bil till Palma och femton minuter till den internationella flygplatsen.

Läs mer på: www.negre.es och www.rambla9.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Cava för Natuzzi

Cava från Natuzzi

Med Cava kan du skapa precis den soffmiljö som du drömmer om. Allt är flexibelt och skalbart. Det finns tillhörande soffbord. Den snygga och stilrena ...