Villa Sleipner

Klassicistiskt 30-tal på parkliknande tomt i Djursholm. Villan är varsamt renoverad och samtidigt anpassad till sin ägares högt ställda krav på komfort och standard. Genomgående smakfull och enhetlig färgsättning och exklusiva materialval. Mycket påkostat system med den senaste tekniken för styrning av ljus, ljud och bild finns i hela huset. Totalt finns åtta ljudzoner med högtalare samt tio tv-skärmar, som ingår. På entréplanet ligger de vackra sällskapsrummen i fil och vetter mot den stora och soliga trädgården. Fina originaldetaljer såsom murad öppen spis, bröstpanel, pelare och kassettak finns bevarade. Utgång till stor uteplats i sydväst (bygglov för inglasning finns). Modernt och fullutrustat kök med stor matplats i inglasat uterum och öppen spis. Övervåning med master bedroom med AC och dressing room samt badrum en-suite. Ytterligare tre sovrum (med AC) på samma plan samt helkaklat badrum med dusch och separat wc. Vindsvåning med ytterligare sovrum, separat badrum samt allrum. Källarvåning med bl.a. stor vinkällare med kodlås. Anlagd tomt om 2 521 kvm med häckar, planteringar och kvällsbelysta träd. Asfalterad infart med kantsten och elstyrda grindar. Plana och soliga gräsytor både framför och bakom huset. Altan i sydväst med infälld belysning och högtalare. Stenlagd parkeringsplats för tre bilar samt varmgarage med elportar för två bilar. På husets baksida finns ett litet charmigt och nyrenoverat gästhus om 31 kvm med öppen spis, modernt kök och modernt badrum med tvättmaskin. Perfekt för uthyrning eller barnflickan. Mycket centralt läge med närhet till förskolor och skolor och bara 10 minuter in till stan med bil.

Priset? 32 500 000 kr

www.skandiamaklarna.se
Mäklare: Madeleine Colliander Müller, 070-755 82 84
E-post: danderyd@skandiamaklarna.se
Adress: Norevägen 14A i Djursholm
Boarea: 321 kvm Biarea: 92 kvm

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och drygt 79.200 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är #hoomish.

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nyhet! Zone från Vedum

Zone från Vedum

Vi på HOOM är hela tiden på global jakt efter intressant arkitektur och design. Därför är det extra glädjande när vi hittar smarta badrumslösningar på hemmaplan. ...