Villa Up

Detta nybyggda drömboende på hela 470 kvm ligger på kullarna i det exklusiva området Californie och erbjuder en sagolik vy över Cannesbukten. Här har man bara använt högkvalitativa material och man kan njuta av kombinationen av sten, gammalt trä, rostfritt stål och glas. Fastigheten är ritad och formgiven av ett välkänt arkitektkontor och ger intryck av att vara en vacker illusion som flyter ovanpå den väl tilltagna tomten, på hela 6.700 kvm. Den 20 meter långa poolen ser dessutom ut att hänga över Medelhavet. Villa Up lyckas med att kombinera det rena och minimalistiska med det som skapar hemtrevnad och en personlig miljö. Det här är verkligen ett hem som erbjuder allt det man kan önska sig, och lite till.

Priset? 15 000 000 €

Kontor: Magrey & Sons / www.magrey.com
Mäklare: Alexandre Goldstein / Property ID: 1381

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt i Frankrike. Deras kontor ligger på Croisetten i Cannes.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 79.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar