Kvänum – nyheter

0
Kvänum Linné Dunvit

Stilrena och tidlösa kök från svenska Kvänum blir till en hyllning av det svenska hantverket. Två spännande nyheter.

Vi på HOOM har plockat ut några riktigt snygga kök från Kvänum. Det är både traditionella och moderna kök, ibland till och med korsade och förädlade varianter. Vi kan konstatera att man lyckats förena gammal svensk tradition med modern design på ett smakfullt och innovativt sätt. Vi vill särskilt lyfta fram två nyheter. Intro, som är en kombination av nytänk och retro, är något annorlunda och spännande. Dessutom Cool Classic som är lika delar retro och bistro, ett charmigt kök med lika delar trend och tradition. Ja, titta och njut av form och funktion i ljuv förening.

Tips: för den som vill ta en närmare titt rekommenderas ett besök i deras relativt nyöppnade showroom i Sickla. Just nu har man ett exklusivt erbjudande från Gaggenau vid beställning av komplett kök innan 16/1 2017.

Adress: Kvänum Nacka, Hesselmans torg 4

Läs mer på: www.kvanum.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Audemars Piguet Jules Audemars. Exklusiva klockor och lyxklockor från Schweiz.

Audemars Piguet Jules Audemars

Den mycket exklusiva kollektionen Jules Audemars hedrar de två grundarna, Jules Audemars och Edward-August Piguet, på ett mycket vackert sätt. De var ett par sanna ...