Tema: glaslösningar

Vi på HOOM tycker verkligen om att inreda och då med naturen och det unika nordiska ljuset. Är läget det rätta kan man skapa sin egna arkitektoniska dröm.

Glas är ett spännande material som kan användas till så mycket mer är bara traditionella fönster. Vi på HOOM vill att du ska våga utmana formen och storleken på glaspartierna för att maximera möjligheterna. Kom också ihåg att glas med fördel kan kombineras med andra material. De ger dessutom karaktär till ditt hem samtidigt som de knyter samman interiören med exteriören på ett sömlöst sätt. Har du turen att ha naturen som granne behöver du ens inte tapetsera. Med stora glaspartier kan du följa naturens skiftningar och ha en ny ”tapet” varje dag. Sätt in skjutdörrar och du kan enkelt flytta utomhus så fort vädret tillåter. Eller välj vikdörrar som du kan öppna helt så att rummet blir en del av trädgården. Glas passar till det mesta. Och gör dig och familjen både gladare och friskare.

Att bygga med glas har på senare år blivit både populärare och enklare. Utbudet är numera stort och det finns många energieffektiva och miljövänliga lösningar som gör att du med gott samvete kan låta ljuset flöda. Dagsljus i alla dess former är också viktigt för vårt välbefinnande. Att integrera ljuset i arkitekturen är således bra för humöret, men också för miljön och plånboken.

Just nu har vi ett tips på hur du kan maximera ditt dagsljusintag framöver. Vår samarbetspartner Schüco har lördagsöppet i alla sina utställningar lördagen den 22 oktober för rådgivning om glaspartier. Lyssna på experterna för att se de flexibla möjligheterna. Alla är varmt välkomna.

Här kan du läsa mer om dessa projekt:

Villa Ljung
Villa Abborrkroken

Villa Munsöterrassen

Villa Insjön

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Porsche Center Stockholm är Skandinaviens största Porsche Center och tillika Porsche Sveriges flaggskeppsbutik. Nu finns även Porsche Center Danderyd.

Porsche Panamera Sport Turismo

Porsche Panamera Sport Turismo är den perfekta bilen för dig som vill ha både cylindervolym och lastvolym. Med motorer på upp till 4,8 liter och ...