Villa Charlotte

Modernt och nybyggt drömboende i Villefranche sur Mer. Detta eleganta hem ligger perfekt placerat på franska Rivieran och är en dröm för den som uppskattar det minimalistiska. Huvudbyggnaden är på närmare 400 kvm och erbjuder ett hem med stora öppna ytor och hela sex sovrum, alla med badrum eller dusch. Här finns väl tilltagna terrasser och en parkliknande trädgård. Pricken över det berömda i:et är den väl tilltagna utomhuspoolen och den fullständigt magiska utsikten över Medelhavet. Självklart finns avancerade säkerhetslösningar redan installerade.

Priset? 7 950 000 Euros

Kontor: Magrey & Sons / www.magrey.com
Mäklare: Jacques Piat / Property ID: 9317

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt i Frankrike. Deras kontor ligger på Croisetten i Cannes.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 79.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Sunset Strip

I Los Angeles råder det sannerligen ingen brist på spektakulära byggnader och lekfull arkitektur. Här finns alltifrån ultramoderna lyxhem till klassiska 20-talshus. Följ med oss ...