Santorini Cliff House

0

Santorini Cliff House ligger i den pittoreska lilla byn Imerovigli och anses vara bland de vackraste husen på hela ön. Just Santorini är enligt många Greklands mest bildsköna ö, känd för sina fantastiska vyer och inte minst de spektakulära solnedgångarna. Öns dramatiska form är resultatet av ett gigantiskt vulkanutbrott för flera tusen år sedan. Då bildades calderan – en djup lagun omgiven av bergväggar som stupar rakt ner i havet. Den här underbara bostaden i Imerovigli inkluderar naturligtvis en magisk utsikt över Medelhavet, stora terrasser, härliga sovrum och uppvärmd utomhusjacuzzi. Vad kan man mer önska sig?

Priset? Jo, 1.500.000 Euro

www.sothebysrealty.com
Mäklare: Panagiotis Farmakis / Property ID: 632S8T

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Vill du visa detta charmiga hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 78.500 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Collonges

Klassisk sovrumsmiljö från Nouveaux Classiques och Roche Bobois. I den här historiska kollektionen hittar man ett stort antal möbler som är anpassade för sovrummet. Här ...