Sjöö Sandström Royal Steel Worldtimer

Sjöö Sandström lanserar ny exklusiv klocka, Royal Steel Worldtimer.

Att vi på HOOM har en svaghet för exklusiva armbandsur torde inte komma som en överraskning för någon av våra trogna läsare. Och inget gör oss så stolta som när vi får lyfta fram något svenskt. Här riktar vi strålkastarljuset mot nya Royal Steel Worldtimer från Sjöö Sandström. En elegant och sober klocka som är perfekt för den lite mer medvetna globetrottern. Med ytterligare en timvisare kan man enkelt hålla koll på två tidszoner samtidigt. Extra plus blir det för att kronan är placerad klockan två för optimal handledskomfort. Vi älskar sådana små detaljer.

Sjöö Sandström är en svensk tillverkare av exklusiva armbandsur. Sedan starten 1986 har utveckling och tillverkning skett utan kompromisser. Stringent design och innovativa lösningar har konsekvent attraherat klockkonnässörer på den globala marknaden samtidigt som den fört den svenska urmakartraditionen till nya nivåer.

Läs mer på: www.sjoosandstrom.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Hitta mäklare på franska Rivieran med HOOM.

Villa Cannes Californie

Den här drömvillan ligger vackert i det populära och exklusiva Californieområdet, nära den berömda Croisetten i Cannes, på den franska Rivieran. Det här är en ...