Royal Oak Offshore

0

I över 140 år har Audemars Piguet tillverkat några av världens absolut främsta armbandsur. Det anrika varumärket är ett av få som har haft samma ägarfamilj sedan starten och aldrig blivit uppköpt av någon av de stora klockjättarna. Här tittar vi närmare på en av våra favoritmodeller – Royal Oak Offshore.

Trots Audemars Piguets långa och stolta historia har klockföretaget från schweiziska Vallée de Joux aldrig tillåtit sig att stagnera. Visst präglas deras modeller som sig bör av långa hantverkstraditioner – men lika mycket innovationsglädje och utveckling. Och det är tydligt inte minst när det gäller Royal Oak Offshore, som kännetecknas av dramatiska former och högteknologiska material och komponenter. Form och funktion flyter samman till en estetiskt fulländad enhet. Tänk om Jules Audemars och Edward-August Piguet, som startade allt i slutet av 1800-talet, kunde fått se fortsättningen på deras makalösa framgångssaga.

Läs mer på: www.audemarspiguet.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Hitta drömboende med Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Drömhem till salu – VI

Vi har åter bett några fastighetsmäklare, våra Preferred Partners, att plocka ut objekt som de tycker har det där lilla extra. Det kan vara allt ...