Tom Cruise – Colorado

0

Vem vill ta över superstjärnan Tom Cruises fjällstuga i Telluride, Colorado? Detta sagolika hem byggdes 1994 och erbjuder verkligen något utöver det vanliga. Förutom fyra sovrum och sju badrum i huvudhuset, på 900 kvm, så finns även en 150-kvadrats gäststuga med tre sovrum och tre badrum. För att förstärka fjällvistelsen så har man flera eldstäder, fitnesscenter och ett spa med t ex ångdusch. För trötta ben finns hiss mellan våningarna. Säkerhetssystemet är av naturliga skäl mycket avancerat. Tomten är på cirka 1,2 kvadratkilometer och är omgivet av ett naturreservat, med skyddad skog, och pampiga bergstoppar på närmare 4000 meter över havet. Förutom garage för ett flertal bilar, finns även en väl tilltagen heliport. Extra plus blir det för den nyrenoverade flygplatsen där man kan landa ett jetplan.

Priset? 59 000 000 USD

www.sothebysrealty.com / www.telluridesothebysrealty.com
Mäklare: Bill Fandel / Property ID: JB5PRL

Ni hittar fler fantastiska objekt via Mäklarguiden på www.hoom.se. Vi visar även utvalda objekt på Facebook med jämna mellanrum. Om ni har frågor om det här eller något annat objekt så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Vi, och sannolikt även Tom Cruise, blir överlyckliga om du ”gillar” och ”delar” inlägget så att vi når fram till ännu fler livsnjutare.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Al Sorriso

I den lilla italienska byn Soriso, vid sjön Orta, ligger denna måltidsjuvel. Restaurangen drivs av ett par där kocken heter Luisa Valazza och är en ...