Subline

0

Enklare än så här blir det inte. Sju byggklossar ger tusentals möjligheter. Bara din fantasi sätter gränserna.

På Götenehus har de varit riktigt innovativa då man tagit arkitekturen till en ny och lite mer lekfull nivå med detta smarta ”system”. Arkitekten Johan Danielsson har gjort något mycket svårt och avancerat till något enkelt och överskådligt. Med Subline har de tagit fram ett skalbart hus där du själv kan kombinera och anpassa efter familjens alla behov. Här har dessutom hela familjen en möjlighet att vara med och skapa det framtida hemmet.

Arkitekturen bakom Subline påminner om barndomens byggklossar. Här blir de istället huskroppar som du själv kan kombinera på tusentals sätt och skapa de hem du drömt om. I vanliga fall kan det vara svårt att få en uppfattning om husets form på en ritning. Genom deras byggklossar, där varje kloss har en egen funktion, blir husbygget tydligare. Kan det bli enklare? Nej, faktiskt inte. Här har du en presentation av varje enhet:

Gul baskloss, 70 kvm
Vardagsrum, matsal, kök, klädkammare, WC med dusch.
Innehåller ett vackert vardagsrum med härlig rymd tack vare en invändig takdesign som skapar ett spännande ljusspel. Stort glasparti med pardörrar ger en god kontakt med trädgården utanför.

Blå baskloss, 17 kvm
Entré, tvätt.
Entré med en välkomnande pampig entrépardörr. Entréhallen är stor och smart planerad med en rejäl klädförvaring. Blå kloss kan spegelvändas, vilket innebär att entrén hamnar på andra sidan om vardagsrummet.

Ljusgrön kloss, 19 kvm
Mastersovrum med eget WC/bad.
Ett ypperligt sovrum för föräldrarna med bra förvaring och en egen WC med bad. Den spännande fönstersättningen ger ett fint dagsljusflöde samtidigt som det skapar insynsskydd och avskildhet.

Mörkgrön kloss, 18 kvm
Två sovrum.
Använd dessa rum som barnsovrum, hobbyrum eller mediarum – möjligheterna är många.

Lila kloss, 20 kvm
Allrum, bibliotek, mediarum, samvaro barndel eller förrum till föräldrasovrum.
Här ligger den extra ytan, som oftast är så viktig för att ett hus skall kännas luftigt och stort. Allrummet kan utgöra barnens vardagsrum eller mediarum med TV och film.

Ljusblå kloss, 19 kvm
Terrasstak – som kan bli ett uterum.
Ljusblå kloss ger möjlighet att på ett elegant sätt införliva ett terrasstak i samma arkitektur som hela huset bygger på.

Grå kloss, 36 kvm
Garage och förråd.
Finns i olika storlekar och man kan välja att sammankoppla garaget med huset eller placera det fristående om man så önskar.

Läs mer på: www.gotenehus.se

Lite mer inspiration innan du börjar ”bygga”:

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vit panel

Vit panel

Exteriör

Exteriör

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Omega Speedmaster Chronograph. Du hittar andra lyxklockor och exklusiva klockor på vår sajt.

Omega Speedmaster Chronograph

Det här är en klassiker, så är det bara. Redan 1957 introducerade Omega sin Speedmaster. När sedan NASA valde modellen för sina rymdfärder, ja då ...