Villa Maria

0

Det här pampiga drömboendet ligger centralt på den landtunga som skjuter ut öster om världsmetropolen New York. För att göra det ännu lite bättre så ligger Villa Maria alldeles vid havet i Water Mill, med utsikt över Mecox Bay. Hela fastigheten är helt nyrenoverad men har sitt ursprung i 1880-talet. Detta gigantiska och charmiga boende, på närmare 2.100 kvm, erbjuder ett hem med stora och öppna ytor, härliga sovrum, bibliotek, spa, bastu, mediarum och en sagolik vinkällare. Här finns vackra trädgårdar och en hel del mark – närmare bestämt 4,5 hektar. För att krydda det lite extra så finns både en utomhuspool och en inomhuspool samt en tennisbana. Det finns även ett gästhus, ett garage för tre bilar samt ett avancerat säkerhetssystem. Villa Maria är ett känt landmärke på Long Island.

Priset? 85.000.000 USD

www.sothebyshomes.com/hamptons
Mäklare: Harald Grant & John McHugh / Property ID: BNY5DM

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och drygt 77.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Ferretti Yachts 850. Du hittar fler yachts och exklusiva båtar på vår sajt.

Ferretti Yachts 850

Ferretti Yachts 850 är lite drygt 26 meter lång och har rena linjer och en relativt robust profil. Samtidigt tycker vi att den utstrålar elegans ...