Overseas Blue Dial

0

Nu när julafton närmar sig med stormsteg så kanske det här är ett vasst alternativ? Paketet får definitivt plats under granen. Jo, Vacheron Constantin har tagit fram en ny och urläcker Overseas med blå urtavla. Här lyckas de kombinera det sportiga med det eleganta. Modellen är framtagen för att attrahera en världsvan resenär med gränslösa ambitioner. Är det du? Vi tycker i alla fall att de lyckats över förväntan med den målsättningen. Men den köpsugne får skynda sig för den tillverkas i en begränsad upplaga.

Schweiziska Vacheron Constantin är världens äldsta klockmärke. Deras historia går över 260 år tillbaka i tiden. Varumärket anses tillsammans med Patek Philippe och Audemars Piguet utgöra den heliga treenigheten av kommersiell klocktillverkning.

Läs mer på: www.vacheron-constantin.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

S8 från Jura erbjuder storslagen prestanda i ett kompakt utförande. Den exklusiva kaffemaskinen förenar det bästa från kompaktklassen, med element från premiumsegmentet, och har till och med en touch av det riktigt exklusiva från det professionella sortimentet. S8 är en exklusiv kaffemaskin för dig som verkligen vill en lyxig och kompakt produkt.

S8 – kompakt och exklusiv kaffemaskin

JURA:s stilfulla S8 förenar det bästa från kompaktklassen med element från premiumsegmentet och har till och med en touch av det mer professionella sortimentet. Vi ...