5396G – Limited Edition

0

Patek Philippe är ett av de varumärken som alla världens klockkonnässörer högaktar. Idag väljer vi dock att lyfta fram en avancerad doldis – modell 5396G – som har både inverterad årskalender och månfasvisning, en komplikation som är särskilt vanlig i de mer komplicerade klockorna. Klockan är i vitt guld och har vit, blå och brun urtavla. Här ses den i ett limiterat utförande, med svart urtavla, för Tiffany & Co.

Sedan starten 1839 har företaget varit inriktade på att göra små tickande mästerverk av högsta kvalitet, och man är ännu en av branschens få kvarvarande helt fristående företag. Patek Philippe slår ständigt nya auktionsrekord och nya klockor har ofta långa väntelistor.

Varumärket ägs sedan trettiotalet av familjen Stern som på bästa sätt förvaltar det som Antoni Patek och Adrien Philippe startade på 1800-talet.

Läs mer på: www.patek.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Panerai – Radiomir

Alltsedan starten 1860 har Panerai tillhört världens mest prestigefyllda klockmärken. Genom åren har de bidragit med mängder av nya innovationer, samtidigt som de värnat om ...