Métiers d’Art – Florilège II

0

Vacheron Constantin fortsätter att ta ut svängarna. Två år efter första presentationen kom en ny triss i den romantiska kollektionen Métiers d’Art, kallad Florilège II. Det här färggranna temat ger dessa blommande små mästerverk ett helt nytt liv. Här binds gammal och nytt samman på ett högklassigt sätt heminredning. För visst är det här en aktör med anor. Ja, schweiziska Vacheron Constantin har en fantastisk historia och är världens äldsta klockmärke. De har producerat små tickande skönheter i världsklass i över 260 år. Varumärket anses tillsammans med Patek Philippe och Audemars Piguet utgöra den heliga treenigheten av kommersiell klocktillverkning.

Läs mer på: www.vacheron-constantin.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Stor guide för dig som ska bygga nytt med viktiga tips och råd.

Villa Gertrudsvik

Vi på HOOM är hela tiden på global jakt efter intressant arkitektur. Därför är det extra glädjande när vi åter hittar ett boende på hemmaplan ...