Ellen DeGeneres – Kalifornien

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi har ägt sju fastigheter tillsammans, då inkluderat denna underbara fastighet i Kalifornien. För det här är verkligen något utöver det vanliga. Köparen får här ett hem där varje detalj är genomtänkt. Förutom sex sovrum, och minst lika många badrum, så erbjuds man en sagolik bostad skapad redan på 1930-talet av den välrenommerade arkitekten Wallace Frost. Ellen DeGeneres och Portia de Rossi har sedan jobbat minutiöst för att lyfta varje del för att skapa en helhet. Deras gemensamma intresse för inredning och arkitektur genomsyrar allt. Resultatet är ett stilrent hem med ett stringent formspråk som excellerar i materialval. På kullarna i Santa Barbara, med utsikt över havet, har man här ett riktigt drömhem med bilbliotek, mediarum, pool, terrasser och mycket mycket mer.

Priset? 45.000.000 $

www.sothebysrealty.com / www.sothebyshomes.com/Santa-Barbara-Real-Estate
Mäklare: Suzanne Perkins / Property ID: 01106512

Bilderna är tagna av Jim Bartsch som ofta har bilder med i magasinet HOOM. Du hittar fler objekt via Mäklarguiden på www.hoom.se och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook (www.hoom.facebook/hoom). Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Det här stället är #hoomish. Vi, och sannolikt även Ellen DeGeneres och Portia de Rossi, blir överlyckliga om du ”gillar” och ”delar” det här inlägget så att fler kan upptäcka detta drömhem.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Breitling Superocean Heritage II. Exklusiva klockor från Schweiz är alltid något extra. En lyxig dykarklocka som tål tuffa förhållanden.

Breitling Superocean Heritage II

Breitling Superocean Heritage II 46 är en del av en kollektion som hyllar deras slitstarka dykarklockor. Här kombineras retrokänslan med den senaste tekniken, allt för ...