Nettleton 198

0

Vi på HOOM är ständigt på jakt efter arkitektur som har det där lilla extra. Den här gången har vi hittat ett fantastiskt hem med en magisk utsikt i sydafrikanska Clifton.

Idag tar vi en närmare titt på det spännande projektet Nettleton 198, i Clifton i Sydafrika, skapat av sydafrikanska arkitektkontoret SAOTA – Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects. Detta spektakulära hem, i modern stil, erbjuder en mäktig panoramavy över Atlanten. Invändigt förenas de olika våningsplanen av en  trappa som löper genom husets mitt och ger det en känsla av öppenhet. En känsla som förstärks av de stora fönstren som släpper in rikligt med dagsljus. Som pricken över det berömda i:et har arkitekterna placerat en infinitypool längs med huskroppen.

Här får man en känsla av att himmel och hav är en del av det mäktiga vardagsrummet.

Clifton, som är en exklusiv förort till Kapstaden erbjuder det bästa av två världar, här finns närhet till både storstad och natur. Just Clifton är ett av de områden som har högst fastighetspriser i hela Sydafrika. Och när man ser de här bilderna förstår man varför.

Du hittar fler objekt via Mäklarguiden.

Läs mer på: www.saota.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Wallly Why200 från Ferretti är en exklusiv och futuristisk nyhet i båtvärlden. En exklusiv motorbåt med prestanda och design i ljuv förening.

wallywhy200

Med nya wallywhy200 har Wally återigen flyttat fram gränserna för vad som är möjligt inom båtvärlden. Med den här banbrytande och innovativa yachten, som gjorde ...