Villa Santa Gertrudis

0

Vi på HOOM är alltid på jakt efter arkitektur som inspirerar. Här tar vi en närmare titt på ett fantastiskt hem som ligger på den spanska ön Ibiza. Det här är ett modernt hem på 425 kvm som är fördelat på två våningar. En ljus och öppen planlösning ger en härlig atmosfär och lyfter fram ägarens sinne för detaljer.

I vardagsrummet har man dubbel takhöjd vilket ger en härlig och uppfriskande känsla av rymd.

Härifrån tar man sig ut på däcket och den stora poolen. Hela fastigheten är omgiven av en vacker trädgård med exotiska blommor samt frukt- och olivträd. Extra plus för den charmiga gästvillan samt det separata gymmet.

Sydväst om Mallorca ligger alltså den lilla gröna ön Ibiza. Här blandas new age med lyxliv, kändisar med hippies och lyxhotell med mysiga agroturismos. Landskapet är böljande med grönskande kullar, och i stort sett hela ön kantas av små sandklädda badvikar. Här kan du upptäcka en ny strand varje dag, om du vill. Stranden Cala d’Hort är lugn, Cala Llonga är en populär strand med gröna omgivningar, medan Cala Mastella har det klaraste vattnet. Från många platser runt ön går badbåtar som tar dig med ut till olika stränder. Du kan också ta en båt över till grannön Formentera. Där väntar en vacker ö med kristallklart och turkosblått vatten.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Breitling Galactic 29

Breitlings nykomling inom damklockor heter Galactic 29. Den har en nätt urtavla på just 29 mm, vilket gör den till deras minsta modell någonsin. Det ...