COMO Uma Ubud

Det är nästan omöjligt att någonsin tröttna på Bali. Vi på HOOM har ännu en gång besökt denna mångsidiga ö och hittat ett hotell som är perfekt för avslappning. Följ med oss ut i den rogivande och praktfulla regnskogen.

Bali är på många sätt våra drömmars ö. Där finns så mycket att uppleva att vi varje gång kommer hem fulla av ny energi, inspiration och minnen för livet. Från gnistrande stränder och glittrande hav till prunkande regnskog och sagolikt smaragdgröna kullar – på Bali bjuds vi ständigt på nya upplevelser.

På Bali finns mängder av fantastiska och exklusiva hotell och vi har haft några av våra härligaste upplevelser på ön. Det är med andra ord med högt ställda förväntningar vi anländer till COMO Uma Ubud. Och vi blir verkligen inte besvikna, allt håller den höga kvalitet som vi har blivit bortskämda med vid besök på andra COMO-hotell.

Läget är perfekt, tillräckligt nära den lilla orten Ubud för att smidigt kunna göra besök, men tillräckligt avskilt för att kunna erbjuda total avkoppling i djungeln. Den omgivande naturens säregna ljudspel sätter tonen på vår gräsklädda terrass, där vi har en egen liten pool med underbar utsikt över regnskogen. Den lugna och extremt avslappnande miljön förstärks av den eleganta arkitekturen, signerad Koichiro Ikebuchi.

Dagarna fyller vi med promenader och utflykter, god och hälsosam mat och naturligtvis vid den privata poolen.

Vi passar också på att besöka hotellets spa vid ett flertal tillfällen, där vi njuter av undergörande behandlingar i den hänförande miljön. Efter några dagar på COMO Uma Ubud känner vi oss pånyttfödda och det är ingen vild gissning att vi inom snar framtid kommer att återvända till detta drömställe.

Vill du vila upp dig på COMO Uma Ubud på Bali? HOOM kan i samarbete med Lime Travel erbjuda resor dit. Kontakta oss på: info@hoom.se eller 08-545 151 60.

Mer om utvalda resmål på www.hoom.se och www.facebook.com/hoom samt Instagram (hoommagazine).

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Vi presenterar exklusiva soffor och andra exklusiva möbler som kan lyfta ditt hem.

Scenario 2

Scenario 2 är en elegant soffa som designats av Sacha Lakic för Roche Bobois. Soffan är i riktigt fint skinn och har kromade ben. Den ...