Villa Armani

Den här moderna villan i Alicante har en design som påminner om formen på en amfiteater. Det här är ett elegant hem, om cirka 900 kvm, som med ett stringent formspråk excellerar i sina högklassiga materialval. Den hela sju meter höga glasfasaden erbjuder dessutom en exceptionell utsikt och fyller hela hemmet med naturligt ljus. Här finns också en majestätiskt infinitypool i glas som ger intrycket av att vara ett gigantiskt akvarium. Vi kan bara konstatera att Villa Armani vackert knyter an till naturen. Resultatet blir fulländat då själva byggnaden smälter in i den närliggande miljön och förstärker landskapets skönhet.

A two-storey aquarium-style glass infinity pool brings the outside in and the inside out.

Område: Alicante
Antal sovrum: 5
Boarea: 902 kvm
Tomtarea: 2 010 kvm
Pris: 4 850 000 € /bud

Mäklare: Anders Elbe, 0739-82 80 02 och anders.e@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram. Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Vill du visa detta fantastiska hem får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 195.000 följare på Instagram (hoommagazine) och 77.000 följare på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

En av det mest exklusiva villorna i Bel Air.

Villa Bel Air

På en av Bel Airs allra mest åtråvärda tomter ligger ett mycket omtalat hus. Ett hus som trots sin storlek lyckas vara både hemtrevligt och ...